dijous, 24 de desembre del 2009

Territori:llegenda Holansesa.

Aquest dimecres 16, vam exposar, la Zaida Díaz i jo, el nostre treball de territori. Vam decidir explicar una llegenda Holandesa (la llegenda de Witte Wiven). Aquesta llegenda va succeir a Zwiep i parla d’amor i d’ espectres. Les Witte Wiven eren, com bé indica el seu nom, viudes blanques que es presentaven en forma d’espectre, i el poble, cada cop que hi havia boira s’espantaven perquè pensaven que eren les witten Wiven que els hi venien a fer mal. Apartir d'aquì comança l¡història d'amor ente la Johanna i l'Albert.


Bé, aquí us deixo el Power Point que vam utilitzar com a suport per la nostra llegenda, no s'apresien les accions, i moviments, però us fareu una lleugera idea. Esper-ho que us agradi:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sóc la Laia Nieves, estudiant de primer curs del Grau d'Educació Infantil a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna.
Aquest bloc esta destinat a facilitar el recull de idees, treballs...les quals aniré penjant periòdicament els treball que vagi elaborant durant aquest curs.
Fins aviat!