diumenge, 15 de novembre del 2009

SEMINARI 12/11/09

A l'hora de seminari del dijous dia 12 de novembre vam començar amb les exposicions dels contes. Jo vaig ser la primera, em va anar força bé, la veritat, la evaluació que em van fer va ser que ho vaig fermolt bé, i que fins i tot les fitxes que vaig portar per visualitzar el conte no eres ni necessàries ja que jo m'expressava molt bé. Per cert, vaig explicar el conte de la Rínxols d'Or.
La següent en explicar el conte va ser la Soraya, la Margarideta va explicar. Se la veia molt nerviosa i això es notà a l'hora d'explicar-ho perquè anava molt depresa, però mañgrat aixó ho va fer molt bé!
després vam estar esplicant les impressions que ens vam enduur de la película de Billy Eliot, i una cosa va duur a una altre i vam acavar parlant de els gays, lesvianes, miraments molt tancats,etc, etc. Va Ser molt interessant.
Ja per finalitzar, l'Inma ens va repartir tres notícies que vam estar comentant.
Això és tot, fins aviat!

SEMINARI 10/11/09

El dimarts dia 10 de novembre vam veure una película, en Billy Eliot.




Billy Elliot és un nen de 11 anys que viu amb la seva família al nord d'Anglaterra a mitjans dels 80. Mentre el seu pare i el seu germà participen d'una vaga massiva de treballadors miners, Billy pren classes de boxa, que és el que el seu entorn espera d'un nen, encara que no precisament el que a ell més li agrada. Un dia, el jove s'assabenta de l'existència de classes de dansa i comença a concórrer, d'amagat de la seva família. El seu entusiasme és tan previsible com l'enuig del seu pare quan s'assabenta.Tot i que finalment acaven sedint i donant-li la oportunitat, i tenint la metixa il·lusió que ell.
La veritat és que m'esperava més de la película per els comentaris que havia sentit a partlar, però em va agradar força, sobretot la relació pare-fills.
Això és tot, esper-ho que vagi molt bé!