dimecres, 4 de novembre del 2009

SEMINARI 3/11/09

El dimarts dia 3 d'octubre, vam començar la sesió de seminari amb el conte de la Miriam, que va exlicar un conte molt cratiu " en Bernat", o algo així... que va pintar puntets amb el dit...va estar molt bé. Després va ser el torn de la Lidia que va explicar el conte de la caputxeta vermella, va sre molt divertit, apart d'ho bé que el va explicar , la seva dolçor, els seus gestos, va ser molt divertit quan canviava l'entonació de to, quan s'equivocava amb el personatge o pels nervis es posava vermalla... va estar molt bé.


Tot seguit la Imna ens va donar unes fitxes amb uns contes d'un minut que vam tenir que lleguir a classe i així poder practicar per la lectura en veu alta que teniem dimecres a Comunicació. I vam fer exescicis de relaxació.

Aixo va ser tot, que vagi molt bé.

Seminari 29/10/09

El dijous dia 29 d'octubre, a l'hora de seminari hem començat explicant dos contes. Primer ha començat la Carla explicant el conte del "Tabalet"; ha fet servir com a suport unes imatges grans que eren relacionades amb el conte i per molt que al començament del seminari deia que estava nerviosa, ho va fer molt bé! Després va ser el meu torn, on he explicat "El vestit de l'emperador"; quan l'he acabat, m'han dit que ho he fet molt be, al principi una mica nerviós però amb la sensació que els va agradar. És així?? Us va agradar el conte?? Hem podríeu escriure un comentari.

Després dels contes, l'Imma ha portat un portàtil i un projector per poder veure webs educatives per poder visitar en grups durant la setmana blanca (que serà del dilluns 16 al divendres 20 de novembre). I d'aquesta manera hem acabat la classe.

SEMINARI 27/10/09

Aquest dimarts al seminari hem començat explicant un conte. Aquesta vegada els hi tocava explicar-lo a l'Hèlia i l'Aina, però va haver-hi la casualitat que les dos s'havien preparat el mateix conte: "El Patufet". Ha començat l'Hèlia i a mesura que l'anava explicant, quan tocava cantar la cançó que s'incolu en aquest conte "Patium, patam, patum, homes i dones del cap dret! Patim, patam, patum, no trepitxeu en Patufet!", al principi la cantava ella sola fins que ens ha fet participari l'hem ajudat a canar-la. Després l'Aina també ens anima a cantar la cançó i nosaltres ja l'hem començada a cantar des de la primera vegada que sortia en el conte; també s'ha de dir que s'ha posat dins del paper del Patufet. Però realment les dos, encara que van fer el mateix conte, ho han fet molt bé!

Després d'explicar els dos contes, l'Imma ens ha donat un formulari que havíem d'omplir del SIOE. Un cop hem omplert aquest formulari, hem parlat del treball que havíem d'entregar, "Com eren els teus mestres?" i hem començat un diàleg sobre els records dels nostres mestres, des de l'etapa d'educació infantil fins al batxillerat i d'aquesta manera hem acabat el seminari