dimecres, 4 de novembre del 2009

SEMINARI 3/11/09

El dimarts dia 3 d'octubre, vam començar la sesió de seminari amb el conte de la Miriam, que va exlicar un conte molt cratiu " en Bernat", o algo així... que va pintar puntets amb el dit...va estar molt bé. Després va ser el torn de la Lidia que va explicar el conte de la caputxeta vermella, va sre molt divertit, apart d'ho bé que el va explicar , la seva dolçor, els seus gestos, va ser molt divertit quan canviava l'entonació de to, quan s'equivocava amb el personatge o pels nervis es posava vermalla... va estar molt bé.


Tot seguit la Imna ens va donar unes fitxes amb uns contes d'un minut que vam tenir que lleguir a classe i així poder practicar per la lectura en veu alta que teniem dimecres a Comunicació. I vam fer exescicis de relaxació.

Aixo va ser tot, que vagi molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sóc la Laia Nieves, estudiant de primer curs del Grau d'Educació Infantil a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna.
Aquest bloc esta destinat a facilitar el recull de idees, treballs...les quals aniré penjant periòdicament els treball que vagi elaborant durant aquest curs.
Fins aviat!