dimecres, 4 de novembre del 2009

SEMINARI 27/10/09

Aquest dimarts al seminari hem començat explicant un conte. Aquesta vegada els hi tocava explicar-lo a l'Hèlia i l'Aina, però va haver-hi la casualitat que les dos s'havien preparat el mateix conte: "El Patufet". Ha començat l'Hèlia i a mesura que l'anava explicant, quan tocava cantar la cançó que s'incolu en aquest conte "Patium, patam, patum, homes i dones del cap dret! Patim, patam, patum, no trepitxeu en Patufet!", al principi la cantava ella sola fins que ens ha fet participari l'hem ajudat a canar-la. Després l'Aina també ens anima a cantar la cançó i nosaltres ja l'hem començada a cantar des de la primera vegada que sortia en el conte; també s'ha de dir que s'ha posat dins del paper del Patufet. Però realment les dos, encara que van fer el mateix conte, ho han fet molt bé!

Després d'explicar els dos contes, l'Imma ens ha donat un formulari que havíem d'omplir del SIOE. Un cop hem omplert aquest formulari, hem parlat del treball que havíem d'entregar, "Com eren els teus mestres?" i hem començat un diàleg sobre els records dels nostres mestres, des de l'etapa d'educació infantil fins al batxillerat i d'aquesta manera hem acabat el seminari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sóc la Laia Nieves, estudiant de primer curs del Grau d'Educació Infantil a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna.
Aquest bloc esta destinat a facilitar el recull de idees, treballs...les quals aniré penjant periòdicament els treball que vagi elaborant durant aquest curs.
Fins aviat!