dimecres, 9 de desembre del 2009

Seminari

Com tots sabem, fa unes setmanes va finalitzar la Setmana Blanca.

En ella vam estar tot una setmana d'excurssió en excurssió, aprenent quasi com si fóssim nens.

Per seminati teniem que fer un breu resum sobre aquesta setmana i les coses que ens havia aportat, haviem après, que ens havien impactat... però la Inma ens va demarar si podiem fer aquest "resum" de manera original, i que no es quedés estancat en el típic diari de dilluns, dimarts...

L'Ana Pulido i jo, que feiem el treball juntes vam decidir fer con una petita história, on en Pau era el protagonista. A mida que en Pau va fent coses de la seva vida quotidiana es va generant un paral·lelísme, amb els coneixiements adquirits (nostres) durant la setmana blanca, que fa com si hagués sigut ell, en Pau, qui hagués realitzat les sortides.

Al llarg del Power Point es va desenvolupant l'história, sempre en un mateix paissatge, on s'hi veu un arbre. Potser en les imatges no s'aprecia bé, però aquest creix una mica en cada diapositiva.

Al final de la presentació hi ha una reflexió on entra en joc la funció del arbre en les diapositives, ja que l'arbre que representa un paral·lelísme entre l'adquisició del coneixement que aporta al nen cada sortida, coneixement que no para mai de crèixer, al igual que l'arbre que no li paren de sortir mai fulles, etc.

Alhora d'expossar-lo vaig estar força tranquil·la, ja que tot aquest trimeste d'expossicions orals m'han servit molt per a no tenir vergonya a l'hora de parlar en públic.

Esperem que us agradi el Power Point.