diumenge, 15 de novembre del 2009

SEMINARI 10/11/09

El dimarts dia 10 de novembre vam veure una película, en Billy Eliot.




Billy Elliot és un nen de 11 anys que viu amb la seva família al nord d'Anglaterra a mitjans dels 80. Mentre el seu pare i el seu germà participen d'una vaga massiva de treballadors miners, Billy pren classes de boxa, que és el que el seu entorn espera d'un nen, encara que no precisament el que a ell més li agrada. Un dia, el jove s'assabenta de l'existència de classes de dansa i comença a concórrer, d'amagat de la seva família. El seu entusiasme és tan previsible com l'enuig del seu pare quan s'assabenta.Tot i que finalment acaven sedint i donant-li la oportunitat, i tenint la metixa il·lusió que ell.
La veritat és que m'esperava més de la película per els comentaris que havia sentit a partlar, però em va agradar força, sobretot la relació pare-fills.
Això és tot, esper-ho que vagi molt bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sóc la Laia Nieves, estudiant de primer curs del Grau d'Educació Infantil a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna.
Aquest bloc esta destinat a facilitar el recull de idees, treballs...les quals aniré penjant periòdicament els treball que vagi elaborant durant aquest curs.
Fins aviat!