dijous, 24 de desembre del 2009

Acomiadament del seminari

Bé, aquest dimarts va ser l'últim dia de seminari d'aquest any, ja que l'any que bé, quan tornem de "vacances" seguirem fent seminari, però, amb un grup de gent i un tutor/a diferent.

Al principi tot és nou, l'escola, els professors, els companys, però de mica en mica a les classes es va generant un apropament general. El seminari m'ha sigut de molta utilitat pel fet del companyerisme que hi havia, la facilitat d'obrir-te i expressar-te davant de molta gent, en un principi, desconeguda...


Recapacitant t'anredones que des del principi el seminari t'ha aportat aquella empenta que necessitaves per obrir-te i fer-te agafar més conciança en tu mateix en aquesta nova etapa de la vida que just acava de començar. Esper-ho que el proper seminari sigui tant familiar, per així dir-ho, com en que acava d'acavar, tant per els alumnes com per la tutora, la Imma.


Gràcies a tots. I bon nadal!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sóc la Laia Nieves, estudiant de primer curs del Grau d'Educació Infantil a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna.
Aquest bloc esta destinat a facilitar el recull de idees, treballs...les quals aniré penjant periòdicament els treball que vagi elaborant durant aquest curs.
Fins aviat!