divendres, 30 d’octubre del 2009

Interacció amb la blogosfera

Mirant per internet m'he trobat amb aquets videos, en el youtube i m'han semblat força interessant, ja que ùltimament estem treballant a l'aula tot el que fa referència a la música i els nens. I crec que es pot complementar motl bé amb ho explicat per la Ana Pulido, que són els estímuls musicals a la infància.

Les danses: A les aules els nens aprenen sobretot danses realacionades amb festes tradiconals , també coma experiencia personal, jo m'he pasat l'infancia a prenen danses tradicionals de diferents països, per tal de poder coneixer diferents cultures.



És una dansa de nens de P4.

- Cançons:els nens canten de manera espontània, aprendre-les és una activitat vivencial i lúdica.



Són nens de P3.



- Instruments: aprenen a tocar instruments de percussió i així podem cantar cançons amb acompanyament.



Són nens de P4.


Bé aixó és tot, esper-ho que us agradi!

3 comentaris:

  1. hola!

    moltes gracies per enllaçar-me a la teva entrada, a més m'ha servit molt els videos que has posat, ja que he pogut veure exemples de tot allò que jo havia publicat.

    ResponElimina
  2. Hola!
    M'han semblat molt interessants els teus vídeos i ja que hi ha un apartat en el meu bloc que parla d'això, he pensat que seria útil enllaçar-me amb el teu bloc.
    Si vols ampliar la teva informació, pots enllaçar-te amb el meu.

    Salutacions

    ResponElimina
  3. Hola Laia,

    Sóc la Júlia Ginita Castells, vas comentar en el meu bloc. He estat llegit i mirant la teva entrada i aquests vídeos tan macos! Fan molta gràcia els nens i les nenes. Els infants tenen molta facilitat per aprendre, per tant, crec que la música és una bona manera de treballar la seva percepsció amb l'entorn que l'envolta. Encara que la part de la plàstica, els racons, la psicomotricitat, etc. també són interessants per treballar-la.

    Em sembla també interessant això d'aprendre les cançons o danses trandiconals, no tan sols del nostre país sinó també d'altres zones del món.

    A verure si entre tots fem que aquesta tradició de les cançons o les danses.

    Fins aviat,

    Júlia Ginita.

    ResponElimina

Sóc la Laia Nieves, estudiant de primer curs del Grau d'Educació Infantil a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna.
Aquest bloc esta destinat a facilitar el recull de idees, treballs...les quals aniré penjant periòdicament els treball que vagi elaborant durant aquest curs.
Fins aviat!