divendres, 30 d’octubre del 2009

Interacció amb la blogosfera

L'AUDICIÓ

Be, aprofitant que a la classe de música estém treballant les audicions volia expossar una mica l'experiencia que vaig tenir jo quan feia l'estada a l'empresa en una llar d'infants.

Un matí de juny, un grup de nois d'entre 8 i 12 any, germans d'un dels nens de la llar d'infants, va venir a tocar intruments, un d'ells el violí, un altre la flauta travessera i el tercer el clarinet.

Ens va costat fer-los entrar i asseure'ls, ja que els vam robar una estoneta del pati, i un cop asseguts, alguns ploraven , alguns no es volien asseure i anaven a jugar, altres miraven els nens...

Però ja quan els nois dels instruments van començar a parlar els nens van fer silenci. Van començar a tocar i els nens estaven bocavadats.Quin soroll més maco feien aquells istruments!

S'ho van passar pipa, tot i que en alguns moment els vam tenir que anar motivant per què seguissin escoltant.

Però va ser una experiència maca i que et fa aprendre molt, tant a nosaltres com a ells. A demés crec que és una part molt improtant en el seu desenvolupament tan educatiu com cognitiu i crec que és bàsic en tota educació, ja que ademés potensia la seva creativitat, l'atenció...

En els calaix del music he trobat informació que complementa molt bé el que he intentat explicar i per a qui li interessi ho podrà ampliar i investigar més sobre aquest tema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sóc la Laia Nieves, estudiant de primer curs del Grau d'Educació Infantil a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna.
Aquest bloc esta destinat a facilitar el recull de idees, treballs...les quals aniré penjant periòdicament els treball que vagi elaborant durant aquest curs.
Fins aviat!