dimecres, 2 de desembre del 2009

Llenguatge audiovisual

El llenguatge audiovisual és el llenguatge que utilitza la imatge, el so, el vídeo...Sobre aquest llenguatge som molt bons lectors ja que dominem molt be tot el que te a veure amb la televisió, cinema, anuncis...Aquest llenguatge ens pot transmetre tot tipus d'emocions com alegria, angoixa, por, tristesa...

A pertir d'aquì el passat dia 23 de desembre a l'hora de TIC vam estar treballant el Movie maker que és un software de edició de vídeo.

Conté características tals como efectes, transicions, títols o crédits, pista d'àudio, narració cronológica, etc.

La pràctica que varem realitzar, va ser, un video amb el movie maker a partir d'altes videos gravats anteriorment amb una caméra digital. En aquest cas van ser videos gravats per en Jordi, el professor, sobre la facultat.

A partir d'aquí va ser anar introduïnt el videos al programa Movie maker i anar-los anyadint efectes, transicions, etc. ordenats amb una certa lògica.

El resultat del meu video va ser aquest:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sóc la Laia Nieves, estudiant de primer curs del Grau d'Educació Infantil a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna.
Aquest bloc esta destinat a facilitar el recull de idees, treballs...les quals aniré penjant periòdicament els treball que vagi elaborant durant aquest curs.
Fins aviat!