dilluns, 7 de desembre del 2009

Aportació a la Viquipèdia.

Fa unes setmanes junt amb el meu grup vam fer una contribució a la Viquipèdia.

Primer de tot vam estar pensant en sobre què podíem fer una pàgina i és més, que encara no fos creada,cosa que ens va resultar bastant dificil de trobar.
Vam estar buscant paraules que sortissin en color vermell per poder-se convertir en una pàgina, i així compartir la informació.
Vam trobar una pàgia sobre la diabètis i vam optar per crear una pàgina sobre l'alimentació per persones diabètiques . Un cop aquí les components del grup ens vam possar a cercar l'informació.
Però al realitzar la pàgina de Viquipèdia ens va sorgir un petit problema, i aquí ve la nostra experiència:La pàgina crada per l Mireia, ja que ja tenia una conte obert. Al publicar la nostre contribució, als pocs minuts una persona ens va borrar el contingut compartit. El perquè va ser el simple fet d'equivocar-nos en escriure la nostre pàgina en catañà dins la wikipedia, d'aaquì ve que l'usuari encarregat d’esborrar-ho posés com a motiu: Guiri.
Un cop rectificat el nostre herror vam crear la mateixa pàgina però en la Viquipèdia, però com que aquella pàgina ja havia estat creada enteriorment la nostre tasca ve ser ampliar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sóc la Laia Nieves, estudiant de primer curs del Grau d'Educació Infantil a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna.
Aquest bloc esta destinat a facilitar el recull de idees, treballs...les quals aniré penjant periòdicament els treball que vagi elaborant durant aquest curs.
Fins aviat!