dilluns, 23 de novembre del 2009

Pràctica Google Docs

El meu grup format per : Mireia Luque, Ana Pulido, Zaida díaz i jo, Laia Nieves.
Jo vaig fer el treball amb parelles i per tant l'informació la te la vema parella, ja que el vam fer des de la seva compte. Però l'esxlipcaré igualment tot i que no pugui possar els links, de moment.
La pràctica la vam basar tota en un cap de setmana a Eivissa.
Els passos que vam seguir va ser:

-Crear un document de text: aquest document el comença a realitzar una persona del grup i convida a la resta del grup a participar-hi. D'aquesta manera només la primera vegada s'haurà de posar les direccions de mail de les persones implicades, cada cop que un modifiqui el document els arribarà a la resta.

Aquí en la part pràctia vam estar discutint quines serien les coses més adients per endur-nos
per el cap de setmana. Cada persona anava comentant i discutint el que aportaria per la sortida.

-Crear una presentació: tot i que hi han menys possibilitats de creació que amb un powerpoint normal, són prou completes i el gran avantatge seria que podem compartir-las online i al moment que s'està creant. Aquesta presentació, igual que el document, el comença una persona i convida a la resta. Els canvis que realitzem també els veurà cada persona del grup.

En la part pràctica vam fer unes diapositives que mostraven on estava Eivissa, a quin camping aniriem, que visitaríem, etc.

-Crear un formulari: s'ha creat un formulari amb unes preguntes determinades i aquest igual que la resta d'arxius tenim accés tots els del grup. També hi ha la possibilitat que només el comenci un del grup i els altres només puguin veure l'informació no modificar-la.

En aquest cas la pràctica del nostre formulari eren preguntes on tenies que seleccionar la que millot et convenia, ja sigués en el preu estimat sobre la sortida, el mitjà de transport, etc.


-Les presentacions, tot i que hi han menys possibilitats de creació que amb un powerpoint normal, són prou completes i el gran avantatge seria que podem compartir-las online i al moment que s'està creant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sóc la Laia Nieves, estudiant de primer curs del Grau d'Educació Infantil a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna.
Aquest bloc esta destinat a facilitar el recull de idees, treballs...les quals aniré penjant periòdicament els treball que vagi elaborant durant aquest curs.
Fins aviat!