dijous, 22 d’octubre del 2009

Seminari 2i/10/09

Bé, us faré un breu resum de la classe del dimarts.

Vam començar la classe amb les explicacions dels contes. La primera en explicar-ho va ser la Roser que va explicar el conte d’un gegant dolen, el qual els nens van esborrar...No sé qui títol té. Per`r la seva intervenció va ser presa dels nervis cosa que ens va servir d’al·licient per començar una conversa envers aquets.

La segona en explicar-ho va ser la Xènia, que va explicar el conte de la Rateta que escombrava les escaletes. Ho va fer força bé!

Desprès d’això ,en parelles, vam començar a treballar amb el treball que havíem fet del llibre “Educació i vida quotidiana” exposant així el perquè havíem triat els dos capítols.

D’això van derivar els temes de la mort, el qual vam estar discutint, i el de la protecció que els nostres pares feien sobre nostre.

Finalment l’Anna va exposar la noticia que avia trobat, la qual ens va deixar a tot molt confusos, ja que deia que en una escola la directora havia prohibit que hi haguessin mostres d’afecte entre els alumnes.

Això es un breu resum del passat dimarts, ens veiem en la pròxima publicació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sóc la Laia Nieves, estudiant de primer curs del Grau d'Educació Infantil a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna.
Aquest bloc esta destinat a facilitar el recull de idees, treballs...les quals aniré penjant periòdicament els treball que vagi elaborant durant aquest curs.
Fins aviat!